Polskie Forum eDonkey i eMule: nie działa strona www.osloskop.net - Polskie Forum eDonkey i eMule

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Krzykacz

Nie spamować, nie przeklinać!
pablus  : (20 luty 2015 - 12:26 ) no widzisz - HB najlepsiejszy, mimo tego, ze zabojadzki ;)
wert  : (20 luty 2015 - 10:26 ) ale Video- to 3gp nie polecam
wert  : (20 luty 2015 - 10:25 ) u Pazera converter cos takiego mialo miejsce + problemy ze zmiana rozdzialki.nawet mnie to zdziwilo bo convertery pazery sa fajne i czesto używam
wert  : (20 luty 2015 - 10:23 ) nic o tym nie ma,w sumie to niewazne bo nie widze jakiejkolwiek rożnicy przy zmianach,czyli nie jest to takie wazne bo by w step by step wspomnieli.mp4 wbrew pozorom jest niewdziecznym formatem,jak sie chce przekonwertowac na inny format to mozna wpasc na problem synchra obrazu z dzwiekiem,Tu tego nie zaobserwowalem
pablus  : (20 luty 2015 - 09:59 ) http://www.engagemedia.org/help/video-compression-step-by-step-handbrake-tutorial
pablus  : (20 luty 2015 - 09:49 ) nie przerabiam filmow ani muzy
pablus  : (20 luty 2015 - 09:48 ) uzywalem go ze 3 razy jakis czas temu. Nie pamietam, co to za franca tbh
wert  : (20 luty 2015 - 09:13 ) pablus,czy ty uzywasz tego HandBrake? nie wiem co zmienia wartosc Modulus w zakładce Picture,jakos nie widze roznicy w video z roznymi ustawkami,wiesz co to?
pablus  : (19 luty 2015 - 10:37 ) no, to korsarz siedzi i buczy. Temp na procu nie przekracza 40 stopni, na mobo 30. Gites
wert  : (19 luty 2015 - 04:42 ) thx
pablus  : (19 luty 2015 - 02:29 ) Handbreak
wert  : (19 luty 2015 - 01:48 ) pany,zajebisty konwerter mp4 do 3gp nazywa sie jak? programy pazery odpadaja bo wywala mi błąd przy probie zmiany rozdzialki
pablus  : (19 luty 2015 - 11:58 ) wert, jak sadze problem lezal od poczatku w zasilaczu. Wtedy jak mi dysk padl i cdr - byly na jednym kablu. Tylko, ze wtedy nie sprawdzalem, czy wiatrak w psu dziala. Teraz tez wyszlo przypadkiem
wert  : (19 luty 2015 - 11:47 ) ostatnimi czasy cos pablus często masz problemy z kompem.Nawet zastanawialem sie czy klimat w UK nie jest tego przyczyną,mówia ze są miejsca gdzie nawet w szafkach ubrania wilgotnieją i nie ma na to sposobu
pablus  : (19 luty 2015 - 09:49 ) w porownaniu do 90 stopni wczesniej to nawet lepiej niz gut ;) cale szczescie - nowe psu juz w drodze.
%borygo  : (19 luty 2015 - 04:23 ) No to gut temperaturka. A na gierkach ubieranych się nie znam. Znam się na stronach gdzie się rozbiera lalki, ale to raczej dla tatusia a nie córki ;)
pablus  : (18 luty 2015 - 09:54 ) paczaj tu: https://www.commonsensemedia.org/game-lists
pablus  : (18 luty 2015 - 09:50 ) poza tym twoj linczor nie dziala
pablus  : (18 luty 2015 - 09:49 ) moja mloda ma/miala kilka ale na andruta
pablus  : (18 luty 2015 - 09:48 ) update: po wyjeciu proca, wyczyszczeniu, rozsmarowaniu kropelki pasty, zamontowaniu waitraka i odpaleniu kompa - temp w stresie 40-42 stopnie. Znaczy, na ACUnity. Wiatrak zasilaczowy, z drugiej strony, zdechl na amen
wert  : (18 luty 2015 - 09:47 ) szukam rozbudowanej acz prostej gry dla dzieciaczka cos w ten deseń

http://grydladzieci-...e-paznokci.html

Jakaś malowanka/ubieranka na zasadzie przystrajania postaci za pomocą "drop and drag".Nie szukam gry online lecz takiej do zainstalowania.Gry online charakteryzują się wszelakiego rodzaju upierdliwościami typu reklamy/banery itd.... i dzieciaczek bez wsparcia dorosłego nie poradzi sobie z odklikiwaniem, będę zmuszony stac i odklikiwać a tego bym nie chciał,dlatego mysle o instalowanej grze.Pamiętajcie że to ma być prosta gra dla 5-latka
pablus  : (18 luty 2015 - 11:39 ) chyba jednak korsarz
pablus  : (18 luty 2015 - 09:58 ) abo ten http://www.ebuyer.com/278634-corsair-cx-500w-fully-wired-80-bronze-power-supply-cp-9020047-uk
pablus  : (18 luty 2015 - 09:57 ) dobra...mam dwa psu. Ktory? http://www.servercase.co.uk//shop/pc-cases/power-supplies/standard-atx-power-supplies/zalman-psu-500w-zm500-gv-bronze-zm500-gv/
pablus  : (18 luty 2015 - 09:54 ) az tyle nie bylo :P
$xaatzs  : (18 luty 2015 - 08:48 ) A nadmiaru nie wyciśnie? Do warstwy minimalnej? A resztą radośnie zarzyga pół cpu :D
pablus  : (17 luty 2015 - 11:18 ) moze dlatego zaczal ostatnio tak sie stresowac.
pablus  : (17 luty 2015 - 11:17 ) dopszsz..
%borygo  : (17 luty 2015 - 10:55 ) no na 100% będzie przeszkadzać. Wyczyść ją i zdejmij nadmiar. Pasty ma być tylko tyle by cieniutką warstwą wypełniała szczeliny między prockiem i radiatorem. Jej naprawdę potrzeba mało. Jak jest grubo to ona nie przewodzi dobrze ciepła, bo tym co ma odbierać ciepło jest metal a nie pasta.
pablus  : (17 luty 2015 - 10:29 ) aaa..czy za gruba warstwa pasty moze bruzdzic? bo tym razem mi sie ciapnelo sporo...szukam kazdej mozliwosci
pablus  : (17 luty 2015 - 10:28 ) zrobie bypass i rozejrze sie za zasilaczem anyway...zastanawiam sie, czy wiatrak na proca tez zmienic
%borygo  : (17 luty 2015 - 10:23 ) dokładnie tak jest. Te moce zasilaczy producenci z kosmosu biorą, ale wciskają ludziom kit, że jak masz 750 to traktor pociągnie a na mniejszym to sapera nawet nie odpalisz
pablus  : (17 luty 2015 - 10:23 ) szlag...to moze sie rozejrze za jakims zasilaczem
%borygo  : (17 luty 2015 - 10:22 ) Ja w swoim kompie mam 4 dyski, grafa też całkiem spoko i mam chyba 450
pablus  : (17 luty 2015 - 10:22 ) zaraz mu chyba zrobie bypass i podlacze out
pablus  : (17 luty 2015 - 10:21 ) zrobilem sobie kalkulacje i wyszlo mi ze potrzebuje zasilacz 350W ...lol
%borygo  : (17 luty 2015 - 10:21 ) To co robi zasilacz przy przegrzaniu zależy jaki chińczyk go składał. Jak biedny to zasilacz potrafi spalić pół kompa. Jak bogatszy to może jakieś zabezpieczenia wstawi i nie będzie tak źle.
%borygo  : (17 luty 2015 - 10:19 ) może jeśli zasilacz się przegrzewa to mogą rozjechać się mu napięcia nie będzie stabilnie pracował. Dlatego mówiłem byś go potraktował zastępczym zimnym powietrzem
pablus  : (17 luty 2015 - 10:07 ) teraz mi proc sie stresuje regularnie :/
pablus  : (17 luty 2015 - 10:07 ) czy cyrk z psu moze miec wplyw na przegrzewanie sie proca?
pablus  : (17 luty 2015 - 10:06 ) mam 4 dyski - potrzebuje wsparcia ;)
%borygo  : (17 luty 2015 - 09:53 ) No ten kosztuje 170pln, ale po co ci taki reaktor!
%borygo  : (17 luty 2015 - 09:53 ) http://allegro.pl/zasilacz-pc-atx-2-2-750w-140mm-apfc-manhattan-i5079183451.html
pablus  : (17 luty 2015 - 09:27 ) 750W??
%borygo  : (17 luty 2015 - 08:44 ) wracaj
%borygo  : (17 luty 2015 - 08:43 ) no u nas zasiłkę można kupić za pk 100pln
pablus  : (17 luty 2015 - 08:37 ) a jesli £50 za psu to malo to ja wracam do Polandii, skoro takie kokosy zarabiacie :P
pablus  : (17 luty 2015 - 08:36 ) ale to z kolei dalo mi do myslenia, czy ostatni pad nowego hdd nie byl wlasnie spowodowany przegrzaniem sie psu
pablus  : (17 luty 2015 - 08:35 ) wiec generalnie nie trzeba suszarki chyba
pablus  : (17 luty 2015 - 08:33 ) wiatrak od psu znalazlem niejako przypadkiem, szukajac powodu grzania sie proca.
pablus  : (17 luty 2015 - 08:33 ) borygo, generalnie to komp dziala bez zarzutu, oprocz proca. Ale proc sie grzeje tylko przy Unity i po odpaleniu wiatrakow jest glosno, ale temperatura jest ok w srodku. Jak wspomnialem, nawet z Unity temp mobo to ok.30-32 stopni.
%borygo  : (17 luty 2015 - 08:28 ) kabelki zawsze możesz wyciągnąć poza budę. Zasiłka ma jakieś dziury. Możesz poprowadzić nawet przy skrzydłach wiatraka. A przewody mogą być cieniutkie jak niteczki. No i kto zabroni ci wywiercić dziurkę w zasiłce, a przy niewielkim uporze możesz przepchnąć kable przez wiązkę z kablami. Ale najważniejsze moim zdaniem to odpalenie suszarki i zobaczenie czy wsio dobrze chodzi. Od biedy wymienisz całą zasiłkę. Obecnie drogie nie są
pablus  : (17 luty 2015 - 07:41 ) zadne kabelki nie wisza, termometru mima... kabelka wywalic sie nie da, niestety, zeby podlaczyc out. da sie to gowno naprawic, czy trza nowy?
pablus  : (17 luty 2015 - 07:40 ) no niestety...ostatni test pokazal, ze wiatrak dziala, a psu nie daje prunda
%borygo  : (17 luty 2015 - 04:15 ) Spytaj się płci długowłosej. Przegrzany zasilacz może powodować rozjazdy napięć i co za tym idzie cyrki z podzespołami. Jest to groźne, gdyż może puścić ci na kompa 230V
pablus  : (17 luty 2015 - 04:14 ) a cholera wie. nie uzywam :P
%borygo  : (17 luty 2015 - 04:14 ) a masz suszarkę z możliwością tylko zimnego powietrza?
pablus  : (17 luty 2015 - 04:13 ) nie mam zewnetrznego wiatraka. to jest uk - tu nie ma upalu :P
%borygo  : (17 luty 2015 - 04:13 ) wtedy sprawa prosta. Nowy wentyl i po robocie
%borygo  : (17 luty 2015 - 04:12 ) ale sprawdzisz czy niepracujący wentyl ma wpływ na pracę zasilacza i cyrki z komputerem
Rozszerz pole shoutboxa

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

nie działa strona www.osloskop.net Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Dietz 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 05-lipiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 13:06

od dwóch - trzech dni nie działa strona www.osloskop.net wam też? proszę odpisać czy wam też nie działa.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 13:11

Tak nam (a przynajmniej mi) nie dziala. Moze robie sobie upgrate ??pozdro smile.gif)
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Crock 

  • Trzygwiazdkowy Osiołek

  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 803
  • Rejestracja 26-grudzień 02
  • Miejscowość:się bierze światło w lodówce?

Napisano 07 grudzień 2003 - 14:42

Nie niekomu nie dziala chyba logiczne.
[IMG][/IMG]
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Jakub2 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja 09-listopad 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 14:58

Mnie takshe nie działa. Orientuje się ktoś kiedy będzie działać?
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 15:02

Własnie orientuje sie ktos kiedy moze zacznie dzialac ?pozdro smile.gif
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   sakki 

  • II sekretarz

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3974
  • Rejestracja 31-maj 02
  • Miejscowość:100-lica \ Ursynów

Napisano 07 grudzień 2003 - 15:24

Stronka powinna ruszyc od poniedzialku ...
Czas już się pożegnać ... nie ma mnie ...

osloskop.net pozdrawia :)

Wreszcie na emeryturze :) Jak to dobrze nie być już modem :)
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   dar-t 

  • Osiołek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 24
  • Rejestracja 12-maj 02
  • Miejscowość:Wejherowo

  Napisano 07 grudzień 2003 - 16:12

a wiec do poniedzialku dziekiSAKKI
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 17:06

I ja się przylaczam. Dzieki Sakki :)pozdro smile.gif
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Cinder 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 18
  • Rejestracja 01-czerwiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 20:55

Ja cierpliwie oczekuję... smile.gif
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   rafal_xp 

  • Dwugwiazdkowy Osiołek

  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 730
  • Rejestracja 26-lipiec 03
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Stary Sącz

Napisano 07 grudzień 2003 - 21:02

a ja nie moge wytrzymac bez osloskopu i forum
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Dietz 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 05-lipiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 22:00

dziękuje Wam za odpowiedzi.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   NeoTheBest 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 07-grudzień 03

  Napisano 08 grudzień 2003 - 00:23

A ja głupi myślałem że to tylko mi nie działa osłoskop HMmmmmmmmAle jestem caBe szczescie w bledzie.A wiec do poniedzialku :unsure:
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   sakki 

  • II sekretarz

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3974
  • Rejestracja 31-maj 02
  • Miejscowość:100-lica \ Ursynów

Napisano 08 grudzień 2003 - 00:58

Zapraszam do dyskusji w >>> TYM <<< topiku smile.gif ... Temat zamkniety smile.gif
Czas już się pożegnać ... nie ma mnie ...

osloskop.net pozdrawia :)

Wreszcie na emeryturze :) Jak to dobrze nie być już modem :)
0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych