Polskie Forum eDonkey i eMule: nie działa strona www.osloskop.net - Polskie Forum eDonkey i eMule

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Krzykacz

Nie spamować, nie przeklinać!
pablus  : (15 wrzesień 2014 - 09:02 ) do rzucania z balkonu w lan poniedzialek :P
wert  : (13 wrzesień 2014 - 08:26 ) dobrze ze jest wikipedia,juz zapomnialem do czego sluza kondomy :P
pablus  : (13 wrzesień 2014 - 03:22 ) wert, Note sie miesci w kieszeni, ale nie tej na kondomy. W tej na kondomy nosi sie kondomy :P
wert  : (12 wrzesień 2014 - 06:12 ) ale jest zajebista,tyle że wam zapewne chodzi o fony wielkosci tabletu.Kufa nie moja bajka,zeby fon zabrac na miasto trza saszetke zabrac :P
wert  : (12 wrzesień 2014 - 06:08 ) ja tam jade na htc desire z i bylbym happy gdyby nie ta klawa rozsuwana,prawie nie korzystam z niej a robi za balast,jak se w lato w krotkie spodnioki wlece to mi fon opuszcza gacie po kolana :P
pablus  : (10 wrzesień 2014 - 08:47 ) szajzungi maja sloty na m-sd - myslalem, ze to standard oprocz gownianych iszitow
pablus  : (10 wrzesień 2014 - 08:46 ) soniacz mial zawsze niezly aparat..s5 ma 16m pix ;) i jest wodoodporny
$portia  : (10 wrzesień 2014 - 07:06 ) no i jeden z lepszych fotoaparatów w słuchawkach
$portia  : (10 wrzesień 2014 - 07:05 ) Ja xperię brałem ze względu na kompaktowy rozmiar (z2 compact), slot SD i wodoodporność, w dalszej kolejności był zajebisty wyświetlacz i mocny proc.
%borygo  : (10 wrzesień 2014 - 07:05 ) Ja mam HTC One V i jestem z niego zadowolony, ale mam zamiar kupić sonego (chyba M2) Można go wyrwać za nieduże pieniądze ok 800 pln
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 10:15 ) ale w zasadzie rozwazania o innych sa tylko teoretyczne i Szajzung r00x
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 10:14 ) do sony juz nie mam sentymentu
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 10:14 ) maja wymienna. Z innych myslalem o LG i HTC One...albo Huawei
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 10:13 ) szlag. klawa mi zdechla i mam "m" na ctrl+v haha
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 10:12 ) szajzungi aja wyienna.
%borygo  : (09 wrzesień 2014 - 02:52 ) Teraz na co warto zwracać uwagę to to, by bateria była wymienna. Coraz częściej są niewymienne. Co prawda z niewymienną baterią jest tak, że w okresie gwarancji producent ją wymienia bez gadania, ale zawsze to musisz odesłać telefon do niego.
%borygo  : (09 wrzesień 2014 - 02:50 ) A inne modele dopuszczasz? Moja córa ma Sony Xperia L i uważam go za bardzo fajny telefonik i rozważam zakupienie podobnego dla siebie.
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 11:40 ) ma ktos doswiadczeia albo zna kogos kto je ma, zeby mi pomoc podjac decyzje?
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 11:39 ) opcje generalnie sa dwie: galaxy s5 albo Note 3
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 11:39 ) konczy mi sie kontrakt i chce nowy telefon
pablus  : (09 wrzesień 2014 - 11:39 ) Pany, potrzebuje pomocy w wyborze
GrabashPL  : (29 sierpień 2014 - 06:00 ) wrzócę zdjęcia w weekend
GrabashPL  : (29 sierpień 2014 - 05:50 ) dokładnie to jest dekoder vectra hmc3021
$portia  : (25 sierpień 2014 - 07:39 ) a który dekoder masz, bo w moim też jest chyba toslink (światłowód) więc to by akurat pasowało - tylko kabel trzeba kupić
$portia  : (25 sierpień 2014 - 07:38 ) z tego co widzę, to masz tylko toslinka na wejściu więc będziesz potrzebował konwerter z miedzi na światło,
%borygo  : (24 sierpień 2014 - 05:41 ) Daj jakieś fotki będzie lepiej widać. I nie przejmuj się długim czasem odpowiedzi. Są jeszcze wakacje. Ja właśnie z Bieszczad wróciłem
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:57 ) i chyba takie samo wyjście jest w tv
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:56 ) w dekoderze wyjście nazywa się spdif a w kinie nosi nazwę zewnętrzne cyfrowe wejście audio
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:50 ) ale końcówki wtyczek są różne jak szukałęm na necie
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:49 ) a w kinie jest wejście digital audio (in)
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:49 ) co najważniejsze w tv jak i w dekoderze jest wyjście audio o nazwie digital audio (out)
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:47 ) teoretycznie w instrukcji jest napisane jak podłączać pod kino inne urządzenia ale w praktyce nie działą poprostu
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:46 ) z czytnkiem i kartą
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:46 ) a dekoder z vectry zwykły do full hd
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:46 ) kino to samsung ht355
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:46 ) tv to samsung 40` dość dobry sprzęt, ma jakieś 2 latka
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:45 ) co do ostatniego mojego problemu
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:45 ) sorki że tak późno ale rzadko tu bywam ostatnio
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:44 ) hello pany
$portia  : (17 sierpień 2014 - 06:35 ) Mam naXperii Compact
pablus  : (16 sierpień 2014 - 04:04 ) Pany, macie jakies doswiadczenia z KitKatem 4.4.4?
pablus  : (14 sierpień 2014 - 10:23 ) prefix tak, ale reszta sie nie zgadza. Komorki nie maja poczatku 70... stacjonarne tez nie bardzo
wert  : (14 sierpień 2014 - 07:52 ) poblokowalem wsio premium w ustawkach numeru,bedzie git i nie dam sie jakims nigeryjczykom w***** w pupke :P
wert  : (14 sierpień 2014 - 07:51 ) prefix sugeruje Eng +44708 i reszta,razem 10-cyfrowy numer a tak niby jest tam
pablus  : (14 sierpień 2014 - 11:42 ) chociaz..sprawdzilem na wszelki ksiazke i nie ma zadnego zaczynajacego sie 70...
pablus  : (14 sierpień 2014 - 11:40 ) wert..moga ;)
%borygo  : (13 sierpień 2014 - 03:27 ) Zadzwoń do operatora (lub zaloguj się na stronie) i zablokuj sms'y premium
wert  : (12 sierpień 2014 - 03:47 ) kufa odebralem rozmowe z anglii z numeru +447086635130 i kufa mam obawy ze to jakis syf z przekierowaniami,smsami za 20 dychy itd.....
wert  : (12 sierpień 2014 - 03:46 ) pablus pilne,czy numery z Eng moga zaczynać sie na 708xxxxxxxx?
$portia  : (12 sierpień 2014 - 07:10 ) podejrzewam, że masz kino z wbudowanym DVD/BR, więc raczej zapomnij o dźwięku z dekodera z kina - po prostu nie masz wystarczającej ilości wejść/wyjść cyfrowych - pozostaje zmiana kina
%borygo  : (10 sierpień 2014 - 02:32 ) A TV ma wyjście audio? Napisz jakie to sprzęty.
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:26 ) bo narazie cisza w kinie jak dekoder leci
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:26 ) i moje pytanie to czy musze podłączyć dzwięk z tv do kina czy z dekodera do kina aby to działało
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:25 ) a w kinie jak coś puszczam to obraz na tv a dzwięk na kinie
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:25 ) chodzi mi tylko o to czy aby puścić dzwięk z dekodera na kinie musze zmieniać kable bop teraz dzwięk i obraz leci przez hdmi
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:24 ) o to chodzi że w kinie i dekoderze jest tylko po jednym wejściu hdmi
%borygo  : (09 sierpień 2014 - 10:42 ) Ale mieszasz. Dużo zależy od sprzętu który masz i jego możliwości. Podłącz tak. Sposób pierwszy: Kino domowe niech będzie centrum podłączeniowym. Jeśli ma możliwość przełączanie obrazu to super. Do niego podłączasz wszystkie urządzenia. Jako wyjście z kina podłączasz TV (najlepiej kablem HDMI). Do wejść kina podłączasz wszelkie ustrojstwa jakie ci potrzeba: dekodery, DVD, radia, magnetofony, ibadziewie, komputer. Wtedy obsługujesz to w taki sposób. Odpalasz TV ustawiasz na wejście sygnału z kina i resztę urządzeń obsługujesz pilotem od kina (wybór urządzenia, głośność itp), a same urządzenie pilotem od urządzenia. Sposób drugi to podłączenie wszystkiego do TV. Nowe telewizory mają najczęściej kanał zwrotny do dźwięku który możesz podłączyć do kina. Wtedy to co leci na TV (dźwięk oczywiście) puszczasz na kino domowe. Ja u siebie mam podłączone sposobem 1.
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:19 ) czy jest taki kabel jedna wtyczka w out i dwie wtyczki w in??
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:18 ) tak samo w dekoderzea w kinie audio in to dwie wtyczki biały i czerwony
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:18 ) w tv jedynym wyjście audio jest audio digital
Rozszerz pole shoutboxa

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

nie działa strona www.osloskop.net Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Dietz 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 05-lipiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 13:06

od dwóch - trzech dni nie działa strona www.osloskop.net wam też? proszę odpisać czy wam też nie działa.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 13:11

Tak nam (a przynajmniej mi) nie dziala. Moze robie sobie upgrate ??pozdro smile.gif)
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Crock 

  • Trzygwiazdkowy Osiołek

  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 803
  • Rejestracja 26-grudzień 02
  • Miejscowość:się bierze światło w lodówce?

Napisano 07 grudzień 2003 - 14:42

Nie niekomu nie dziala chyba logiczne.
[IMG][/IMG]
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Jakub2 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja 09-listopad 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 14:58

Mnie takshe nie działa. Orientuje się ktoś kiedy będzie działać?
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 15:02

Własnie orientuje sie ktos kiedy moze zacznie dzialac ?pozdro smile.gif
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   sakki 

  • II sekretarz

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3974
  • Rejestracja 31-maj 02
  • Miejscowość:100-lica \ Ursynów

Napisano 07 grudzień 2003 - 15:24

Stronka powinna ruszyc od poniedzialku ...
Czas już się pożegnać ... nie ma mnie ...

osloskop.net pozdrawia :)

Wreszcie na emeryturze :) Jak to dobrze nie być już modem :)
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   dar-t 

  • Osiołek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 24
  • Rejestracja 12-maj 02
  • Miejscowość:Wejherowo

  Napisano 07 grudzień 2003 - 16:12

a wiec do poniedzialku dziekiSAKKI
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 17:06

I ja się przylaczam. Dzieki Sakki :)pozdro smile.gif
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Cinder 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 18
  • Rejestracja 01-czerwiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 20:55

Ja cierpliwie oczekuję... smile.gif
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   rafal_xp 

  • Dwugwiazdkowy Osiołek

  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 730
  • Rejestracja 26-lipiec 03
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Stary Sącz

Napisano 07 grudzień 2003 - 21:02

a ja nie moge wytrzymac bez osloskopu i forum
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Dietz 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 05-lipiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 22:00

dziękuje Wam za odpowiedzi.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   NeoTheBest 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 07-grudzień 03

  Napisano 08 grudzień 2003 - 00:23

A ja głupi myślałem że to tylko mi nie działa osłoskop HMmmmmmmmAle jestem caBe szczescie w bledzie.A wiec do poniedzialku :unsure:
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   sakki 

  • II sekretarz

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3974
  • Rejestracja 31-maj 02
  • Miejscowość:100-lica \ Ursynów

Napisano 08 grudzień 2003 - 00:58

Zapraszam do dyskusji w >>> TYM <<< topiku smile.gif ... Temat zamkniety smile.gif
Czas już się pożegnać ... nie ma mnie ...

osloskop.net pozdrawia :)

Wreszcie na emeryturze :) Jak to dobrze nie być już modem :)
0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych