Polskie Forum eDonkey i eMule: nie działa strona www.osloskop.net - Polskie Forum eDonkey i eMule

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Krzykacz

Nie spamować, nie przeklinać!
GrabashPL  : (29 sierpień 2014 - 06:00 ) wrzócę zdjęcia w weekend
GrabashPL  : (29 sierpień 2014 - 05:50 ) dokładnie to jest dekoder vectra hmc3021
$portia  : (25 sierpień 2014 - 07:39 ) a który dekoder masz, bo w moim też jest chyba toslink (światłowód) więc to by akurat pasowało - tylko kabel trzeba kupić
$portia  : (25 sierpień 2014 - 07:38 ) z tego co widzę, to masz tylko toslinka na wejściu więc będziesz potrzebował konwerter z miedzi na światło,
%borygo  : (24 sierpień 2014 - 05:41 ) Daj jakieś fotki będzie lepiej widać. I nie przejmuj się długim czasem odpowiedzi. Są jeszcze wakacje. Ja właśnie z Bieszczad wróciłem
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:57 ) i chyba takie samo wyjście jest w tv
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:56 ) w dekoderze wyjście nazywa się spdif a w kinie nosi nazwę zewnętrzne cyfrowe wejście audio
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:50 ) ale końcówki wtyczek są różne jak szukałęm na necie
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:49 ) a w kinie jest wejście digital audio (in)
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:49 ) co najważniejsze w tv jak i w dekoderze jest wyjście audio o nazwie digital audio (out)
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:47 ) teoretycznie w instrukcji jest napisane jak podłączać pod kino inne urządzenia ale w praktyce nie działą poprostu
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:46 ) z czytnkiem i kartą
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:46 ) a dekoder z vectry zwykły do full hd
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:46 ) kino to samsung ht355
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:46 ) tv to samsung 40` dość dobry sprzęt, ma jakieś 2 latka
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:45 ) co do ostatniego mojego problemu
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:45 ) sorki że tak późno ale rzadko tu bywam ostatnio
GrabashPL  : (21 sierpień 2014 - 10:44 ) hello pany
$portia  : (17 sierpień 2014 - 06:35 ) Mam naXperii Compact
pablus  : (16 sierpień 2014 - 04:04 ) Pany, macie jakies doswiadczenia z KitKatem 4.4.4?
pablus  : (14 sierpień 2014 - 10:23 ) prefix tak, ale reszta sie nie zgadza. Komorki nie maja poczatku 70... stacjonarne tez nie bardzo
wert  : (14 sierpień 2014 - 07:52 ) poblokowalem wsio premium w ustawkach numeru,bedzie git i nie dam sie jakims nigeryjczykom w***** w pupke :P
wert  : (14 sierpień 2014 - 07:51 ) prefix sugeruje Eng +44708 i reszta,razem 10-cyfrowy numer a tak niby jest tam
pablus  : (14 sierpień 2014 - 11:42 ) chociaz..sprawdzilem na wszelki ksiazke i nie ma zadnego zaczynajacego sie 70...
pablus  : (14 sierpień 2014 - 11:40 ) wert..moga ;)
%borygo  : (13 sierpień 2014 - 03:27 ) Zadzwoń do operatora (lub zaloguj się na stronie) i zablokuj sms'y premium
wert  : (12 sierpień 2014 - 03:47 ) kufa odebralem rozmowe z anglii z numeru +447086635130 i kufa mam obawy ze to jakis syf z przekierowaniami,smsami za 20 dychy itd.....
wert  : (12 sierpień 2014 - 03:46 ) pablus pilne,czy numery z Eng moga zaczynać sie na 708xxxxxxxx?
$portia  : (12 sierpień 2014 - 07:10 ) podejrzewam, że masz kino z wbudowanym DVD/BR, więc raczej zapomnij o dźwięku z dekodera z kina - po prostu nie masz wystarczającej ilości wejść/wyjść cyfrowych - pozostaje zmiana kina
%borygo  : (10 sierpień 2014 - 02:32 ) A TV ma wyjście audio? Napisz jakie to sprzęty.
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:26 ) bo narazie cisza w kinie jak dekoder leci
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:26 ) i moje pytanie to czy musze podłączyć dzwięk z tv do kina czy z dekodera do kina aby to działało
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:25 ) a w kinie jak coś puszczam to obraz na tv a dzwięk na kinie
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:25 ) chodzi mi tylko o to czy aby puścić dzwięk z dekodera na kinie musze zmieniać kable bop teraz dzwięk i obraz leci przez hdmi
GrabashPL  : (10 sierpień 2014 - 11:24 ) o to chodzi że w kinie i dekoderze jest tylko po jednym wejściu hdmi
%borygo  : (09 sierpień 2014 - 10:42 ) Ale mieszasz. Dużo zależy od sprzętu który masz i jego możliwości. Podłącz tak. Sposób pierwszy: Kino domowe niech będzie centrum podłączeniowym. Jeśli ma możliwość przełączanie obrazu to super. Do niego podłączasz wszystkie urządzenia. Jako wyjście z kina podłączasz TV (najlepiej kablem HDMI). Do wejść kina podłączasz wszelkie ustrojstwa jakie ci potrzeba: dekodery, DVD, radia, magnetofony, ibadziewie, komputer. Wtedy obsługujesz to w taki sposób. Odpalasz TV ustawiasz na wejście sygnału z kina i resztę urządzeń obsługujesz pilotem od kina (wybór urządzenia, głośność itp), a same urządzenie pilotem od urządzenia. Sposób drugi to podłączenie wszystkiego do TV. Nowe telewizory mają najczęściej kanał zwrotny do dźwięku który możesz podłączyć do kina. Wtedy to co leci na TV (dźwięk oczywiście) puszczasz na kino domowe. Ja u siebie mam podłączone sposobem 1.
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:19 ) czy jest taki kabel jedna wtyczka w out i dwie wtyczki w in??
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:18 ) tak samo w dekoderzea w kinie audio in to dwie wtyczki biały i czerwony
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:18 ) w tv jedynym wyjście audio jest audio digital
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:18 ) mam puscić dzwięk z tv do kina czy z dekodera do kina??
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:17 ) aby program leciał z dekodera na tv a dzwięk z dekodera przez kino
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:17 ) jak poprawnie podłączyć tv kino domowe i dekoder
GrabashPL  : (09 sierpień 2014 - 04:17 ) ludziska mam pytanko
pablus  : (05 sierpień 2014 - 01:32 ) chcesz sfalszowac dowody? :P
%borygo  : (03 sierpień 2014 - 02:42 ) xaatzs można nanieść. Niektóre idiot kamery mają taką możliwość wbudowaną, a jeśli nie mają to najprostrzy program do obróbki video takie coś zrobi (np Virtual dub)
%borygo  : (03 sierpień 2014 - 02:40 ) Robiłem tak kilka filmików i całkiem fajnie wychodziło
%borygo  : (03 sierpień 2014 - 02:39 ) Cholera kilka dni nie zaglądałem. Wert w Google Earth jest możliwość nagrywania filmów właśnie tak jak chcesz. Wyznaczasz trasę i on jedzie po trasie i zapisuje film. Tylko do tego potrzebny jest GE w wersji PRO. Nie wiem czy w najnowszych wersjach GE jest możliwość zakupienia wersji pro, ale wcześniejsze wersje były zkrakowane i działały
$xaatzs  : (01 sierpień 2014 - 09:49 ) Muszę wyszperać jakiś złom z szafy...
$xaatzs  : (01 sierpień 2014 - 09:48 ) Nie... Chodzi mi o to że idiotcamera sam nakłada "datownik"
wert  : (01 sierpień 2014 - 12:16 ) masz plik video i chcesz date i godzine tak? jaki format wideo?
$xaatzs  : (01 sierpień 2014 - 11:33 ) Czy szanowni przedstawiciele zielonego mają styczności z idiotcamera? :)
Chodzi mi o jedną rzecz, czy na nagranie video z takiego kompakta cyfrowego, mozna nanieść date i godzine nagrania (wiem że to bzdura, ale zależy mi na tej informacji)
wert  : (31 lipiec 2014 - 07:03 ) nie,normalnie na kompie.Szukam myku w ktorym lece po linii wytyczonej i nagrywam.Na chwile obecna próbuje strzalkami na klawie manewrowac i przebyc trase ale wychodzi to zle.Myslalem ze jest cos co robi to samemu na Google Earth
pablus  : (30 lipiec 2014 - 08:42 ) na telefonie? Jak sadze - o ile masz appa nagrywajacego - to powinno sie dac. Jesli ci robi zrzuty z desktopu
wert  : (28 lipiec 2014 - 10:56 ) Czy jest jakis sposob (lub google to robi a ja o tym nie wiem),że puszczam sobie trase i mapa mi jedzie po tej wytyczonej wczesniej.Czyli od A startuje,konczy na B a ja w tym czasie to sobie programem do zrzutu pulpitu nagrywam.
wert  : (28 lipiec 2014 - 10:56 ) Z punktu A do punktu B na google Earth wytyczam trasę.
pablus  : (27 lipiec 2014 - 03:54 ) a nie moge javy ugryzc - at all. Nie rozumiem, nie wchodzi - tyle
pablus  : (27 lipiec 2014 - 03:54 ) jestem mocno zdesperowany, bo musze zrobic projekt
pablus  : (27 lipiec 2014 - 03:53 ) potrzbeuje na przedwczoraj i to serio
pablus  : (27 lipiec 2014 - 03:53 ) kurwa maaaac! zna ktos kogo, kto zna jave?!
%Kalus  : (19 lipiec 2014 - 02:55 ) Dobrze widziec na Zielnjo ;)
Rozszerz pole shoutboxa

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

nie działa strona www.osloskop.net Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Dietz 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 05-lipiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 13:06

od dwóch - trzech dni nie działa strona www.osloskop.net wam też? proszę odpisać czy wam też nie działa.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 13:11

Tak nam (a przynajmniej mi) nie dziala. Moze robie sobie upgrate ??pozdro smile.gif)
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Crock 

  • Trzygwiazdkowy Osiołek

  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 803
  • Rejestracja 26-grudzień 02
  • Miejscowość:się bierze światło w lodówce?

Napisano 07 grudzień 2003 - 14:42

Nie niekomu nie dziala chyba logiczne.
[IMG][/IMG]
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Jakub2 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja 09-listopad 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 14:58

Mnie takshe nie działa. Orientuje się ktoś kiedy będzie działać?
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 15:02

Własnie orientuje sie ktos kiedy moze zacznie dzialac ?pozdro smile.gif
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   sakki 

  • II sekretarz

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3974
  • Rejestracja 31-maj 02
  • Miejscowość:100-lica \ Ursynów

Napisano 07 grudzień 2003 - 15:24

Stronka powinna ruszyc od poniedzialku ...
Czas już się pożegnać ... nie ma mnie ...

osloskop.net pozdrawia :)

Wreszcie na emeryturze :) Jak to dobrze nie być już modem :)
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   dar-t 

  • Osiołek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 24
  • Rejestracja 12-maj 02
  • Miejscowość:Wejherowo

  Napisano 07 grudzień 2003 - 16:12

a wiec do poniedzialku dziekiSAKKI
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   hellfrog 

  • Latacz pospolity

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3258
  • Rejestracja 24-sierpień 03
  • Miejscowość:Warszawa

  Napisano 07 grudzień 2003 - 17:06

I ja się przylaczam. Dzieki Sakki :)pozdro smile.gif
A Hubuś ma już 9 miesięcy :)
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Cinder 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 18
  • Rejestracja 01-czerwiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 20:55

Ja cierpliwie oczekuję... smile.gif
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   rafal_xp 

  • Dwugwiazdkowy Osiołek

  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 730
  • Rejestracja 26-lipiec 03
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Stary Sącz

Napisano 07 grudzień 2003 - 21:02

a ja nie moge wytrzymac bez osloskopu i forum
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Dietz 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 05-lipiec 03

Napisano 07 grudzień 2003 - 22:00

dziękuje Wam za odpowiedzi.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   NeoTheBest 

  • Nowy Osiolek
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 07-grudzień 03

  Napisano 08 grudzień 2003 - 00:23

A ja głupi myślałem że to tylko mi nie działa osłoskop HMmmmmmmmAle jestem caBe szczescie w bledzie.A wiec do poniedzialku :unsure:
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   sakki 

  • II sekretarz

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa %V.I.P. & Złoty Użytkownik
  • Postów 3974
  • Rejestracja 31-maj 02
  • Miejscowość:100-lica \ Ursynów

Napisano 08 grudzień 2003 - 00:58

Zapraszam do dyskusji w >>> TYM <<< topiku smile.gif ... Temat zamkniety smile.gif
Czas już się pożegnać ... nie ma mnie ...

osloskop.net pozdrawia :)

Wreszcie na emeryturze :) Jak to dobrze nie być już modem :)
0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych