Witam. Przepraszam ze tu pisze ten temat ale nie moge aktywowac swojego konta na forum Osloskopu a wasza strona jest w Systemie Partnerskim :>
wie ktos jak moge sie skontaktowac z adminem System Osloskopu ?
nazwa konta i e-mail jest taki sam jak tutaj
Moglby ktos mi pomóc?
Zmień widoczność shoutboxa Krzykacz
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Strona 1 z 1
Osloskop Forum
Napisano 30 lipiec 2010 - 08:40
Musisz cierpliwie poczekać, są wakacje. Forum działa poprawnie. Dawno temu się tam rejestrowałem, ale nie pamiętam, żeby trzeba było tam aktywować swojego konta. Zazwyczaj nawet jeśli jest aktywacja to następuje ona automatycznie po kliknięciu w link w mailu. Jeśli mail z aktywacją do ciebie nie dotarł to zmień skrzynkę na inną (Wp i Onet często nie przesyłały wiadomości rejestracyjnych).
Napisano 30 lipiec 2010 - 15:44
rejestrowalem sie na gmail ale na wp tez nie doszlo .. ile mam czekac tydzien jak pisze ze dojdzie za kilka minut?
Napisano 30 lipiec 2010 - 17:43
"Powinienes teraz otrzymac list z dalszymi instrukcjami (bez obaw, ograniczaja sie one jedynie do klikniecia w link).
Do czasu aktywacji konta nie bedziesz mógl rozpoczynac watków na forum, ani odpowiadac na nie."
Nie ma tam wzmianki o kilku minutach, więc pozostaje czekać - jeśli stanowi to jakieś pocieszenie to maila z aktywacją też nie dostałem:tongue:
Do czasu aktywacji konta nie bedziesz mógl rozpoczynac watków na forum, ani odpowiadac na nie."
Nie ma tam wzmianki o kilku minutach, więc pozostaje czekać - jeśli stanowi to jakieś pocieszenie to maila z aktywacją też nie dostałem:tongue:
Fuck them and their law
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more" - MS, 1980
P.O.R.T.I.A.: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection

"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more" - MS, 1980
P.O.R.T.I.A.: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection

Napisano 01 sierpieĹ 2010 - 14:46
Osłoskop ma jakieś chwilowe problemy podobno personalne
wiec nie zostaje nic tylko cierpliwie czekać
Opcje tematu:
Strona 1 z 1
Logowanie »